Alla inlägg under oktober 2013

Av Sol - 19 oktober 2013 17:58

Ljuvligt väder för en ridtur med killarna.

[Bild]

[Bild]

ANNONS
Av Sol - 16 oktober 2013 15:41

Suveränt när träden kan fungera som hönätshållare.

ANNONS
Av Sol - 6 oktober 2013 23:26

Här är en bild från ryggningsövningen. Hästarna går som spegelbilder till varandra. Coola!  

Av Sol - 6 oktober 2013 23:24

   

Våra bebisar var lite outsiders bland alla Quarterhästar, men det fanns en rätt spännande blandning utöver unga islänningar. Vi såg minsann några små ponnies och en Nordsvensk på banan. Dagen till ära fick vi användning för våra fina westernsadlar och träns. 

Av Sol - 6 oktober 2013 23:21

   

Måste bara lägga upp lite fler fina bilder. Eva fångade oss på bild vid starten och vid tipsrundan. Ljuvlig dag och vilka härliga färger. Hästarna är som alltid galet fina. Och vi är glada.


Av Sol - 6 oktober 2013 23:03

 

Det här teamet var suveräna. Ingen övning var för svår att genomföra perfekt synkroniserat. Kul att se, team What to Wear knep en hedersam tredjeplats.


Av Sol - 6 oktober 2013 22:58

             

Banan skulle genomföras inte bara gemensamt, vi skulle hålla i ett rep i varsin ände också. Eller en planka med dricka på. Hästarna visade sig som vanligt från sin allra bästa sida, ja Freya blev lite otålig över den där repgrinden som stod ivägen så vi inte kom in på banan snabbt nog. En liten miss i protokollet. Men att putta medicinboll, gå genom en skog av pinnar och lyfta hinkar från marken upp på en tunna var rena barnleken. Rygga samstämigt likaså, men att behöva göra en sidepass tyckte Freya var överkurs. Desto bättre var hon när vi sopade banan med bollspelet. Passade på att äta lite på redskapen bara. Otroligt påhittig bana och jättekul. 

Av Sol - 6 oktober 2013 22:55

   

Superkul trailtävling på Stadsberga. Först fick vi en karta och uppgiften att rida i kavalleritempo, dvs trav runt åkrarna. Vi landade på nitton minuter och det visade sig att idealtiden var 18 minuter. Freya och Ödlingur tyckte att det var lite tufft att springa så långt med vinterkoftan på i solen. Men det var ju hästar runt fältet så de jobbade glatt på. I skogen var det kluriga frågor, så vi tappade viktiga poäng på att inte kunna maxhöjden på Fallabella och mankhöjd på Briar. Nåväl vi hade ju iallafall Trailen kvar att imponera med.

Presentation

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Långritter
 Rida och bada
 Bromsar och mygg
 Ljuset, ljuset och ljuset!
 Semestertider

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nissebus o co med Blogkeen
Följ Nissebus o co med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se