Alla inlägg under juli 2011

Av Sol - 8 juli 2011 23:21

Kanske inte snabbaste båten i skärgården - men den sjunker inte och vem har bråttom på sjön en solig dag som denna.   Varför köra flera mil med bil när man kan snedda över viken till Munsö.    Varmt och skönt i sanddynerna. Som att vara vid Medelhavet. Minus saltvattnet.   Sand är härligt mellan tårna.

  Blå Lagunen är väldigt vackert turkosblå.

Av Sol - 8 juli 2011 23:19

  Fick finbesök idag. Sötaste bilen i staden. Molly heter den fina.

Semesterkänslan är total med grekisk sallad och Tzatziki på altanen. Och en perfekt saftig vattenmelon. Mums.

Av Sol - 7 juli 2011 23:46

Det var säkert 20 grader i vattnet. Buskul att bada med killarna. Och gott med kaffe efteråt. Hästarna verkade gilla äventyret lika mycket de. 

      Inte helt lätt att tygla vilda hästar i vild vattenlek. Lite rädd att bli trampad på tårna är man ju trots allt.    Nisse och Kickie på djupt vatten.

Av Sol - 7 juli 2011 23:41

Ikväll var det inte minsta tvekan. Nisse och Sveipur var med på noterna. Plums i det blå bara. Men så har det varit varmt och svettigt hela dagen. Sveipur gillade faktiskt det här med att simma. Buskul tyckte hela gänget. 

       Kickie och Neisti vågar sig långt ut ihop. Härligt att få kyla ner skapet tyckte Neisti. Och baske mig om inte badet gjorde att hela härligheten börjar återgå till normal storlek. Idag var han helt feberfri och pigg också.

Av Sol - 6 juli 2011 21:19

Arma Nisse. Skapet är fortfarande svullet om än på väg ned. Febern gick tack och lov ned idag. Men att kissa kräver fortfarande en god stunds kylning med vattenslang. Imorgon blir det kvällsbad för att simma bort den sista svullnaden.

   Det blir varmt med täcke - men alternativet alla dessa elaka bromsar är värre.

Av Sol - 6 juli 2011 21:15

Maries fina häst har varit på sommarläger hos tränare. Och blivit finaste ridhästen. Fick några fina bilder på detta trivsamma ekipage medans Nisse och Sveipur stod parkerade i gäststallet och fick en paus från alla elaka bromsar. 

Tvåan som han också så fint kallas är Maries egen uppfödning och en lyckad korsning Fjording/Frieser.       

Av Sol - 5 juli 2011 22:09

Efter ett par timmar på utflykt längtar man ju ut på en avkopplande ridtur. Kickie ville ju dessutom testa om knäet håller för ridning. Det verkade gå bra. Men något var lite knixigt med Neisti. Tillbaka vid hagen upptäcker vi problemet. Getingstick eller annat har fått Nisse att bli vanskapt. Skapet är svullet som en fotboll. Aj. Bara att spola med kallt vatten. Efter 20 minuter såg det aningens aningens bättre ut. 

   Galet varm var stackaren mellan benen. Tur att vi får låna Mälarvatten. Neisti verkade nöjd och prisa gudarna, efter tio minuter lyckades han kissa. Undrar just hur länge han hållt sig idag. Det såg inte bekvämt ut. Kungsberga i sommarskrud. Äntligen semester!

Av Sol - 5 juli 2011 22:06

   Några damer ville visa var skåpet ska stå. Freya höll sig dock i utkanten.   Freya kollade in skogsbrynet. Hur stor är hagen egentligen?  Matte kollar att älsklingen trivs.

  Sockersöt kompis i hagen.

Presentation

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Långritter
 Rida och bada
 Bromsar och mygg
 Ljuset, ljuset och ljuset!
 Semestertider

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards