Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Mygginferno

Av Sol - 28 juni 2010 08:45

Att rida på kvällarna innebär att man får sitta och vispa med kvistar av björkris som en galning. Det är så mycket mygg att man blir matt av det påtvingade jobbet som blodgivare. Hästarna plågas rätt rejält trots huvor och spray. Själv ser jag ut som om jag har mässlingen på ben och armar. Var är svalorna!? Är fåglarna lata eller mätta!?

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Blossa

28 juni 2010 18:05

Hörde att du försökt lura ut någon vi känner på kvällsritt;-} Själv är jag ganska tacksam att ha lämnat eländet ett tag. Här hos oss blåser det åtminstone, men det finns en del myggs även här. Förmodligen är alla fåglar så bukstinna att dom ramlar till marken så snart dom vilar ett ögonblick på vingen i flykten. Man får hoppas att dom drar med sig en och annan insekt i fallet.

 
Ingen bild

GR

28 juni 2010 21:47

Ja just det! Jäkla fåglar! Här gör man inte annat än matar dom hela vintern. Stora säckar med solrosfrön och dom där äckliga fettbollarna i sexpack. Och vad gör dom kvittrande eländen nu när man behöver dom?! Vänder en ryggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sol - Måndag 10 dec 09:15

Fotograferat av Fredrik Hedin denna gång. Kafriljen gick som en dans. Malin Hellstedt med Fae - årets Pegasus på Friends, var magiska i samklang med hennes fina Wout riden av junioren Sara - även årets Lucia. Och så gjorde Annie Gustafsson en suverän...

Av Sol - Måndag 10 dec 08:38

Tusen juleljus och minst lika många bilder. Här kommer några till. God Jul! ...

Av Sol - Söndag 9 dec 22:49

Ett härligt gäng vi har i vår lila förening. Årets Pegasushäst Faeton bor här hos Malin. Lyxigt att få se ddm på hemmaplan. ...

Av Sol - Söndag 9 dec 22:46


Precis innan lastningen kratsade jag hovarna på Heba och sista hoven var - skolös! Ingen hovslagare var vaken. Stryka sig eller byta häst, det var frågan. Fick ok på hästbyte så Sveipur blev lite paff över att plötsligt vara tävlingshäst igen, men vi...

Av Sol - Fredag 7 dec 11:20

Sus som av vingar i vårt ridhus. Heba är med på allt.

Presentation

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Långritter
 Rida och bada
 Bromsar och mygg
 Ljuset, ljuset och ljuset!
 Semestertider

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nissebus o co med Blogkeen
Följ Nissebus o co med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se